Kreş Öğrencilerinden Kartal Belediyesi'ne Yeni Yıl Ziyareti

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne bağlı kreşlerde eğitim gören 6 yaş sınıf öğrencileri, yeni yıl tebriklerini iletmek için Kartal Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kreş Öğrencilerinden Kartal Belediyesi'ne Yeni Yıl Ziyareti
Göreve geldiği 2009 yılında 1 olan kreş sayısını 11’e yükselten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde eğitimlerine devam eden Kordonboyu Kreş’in 6 yaş grubu öğrencileri, öğretmenleri ve Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar’ın refakatliğinde Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Yardımcılarının yeni yıllarını kutlayan minikler, kendilerine bir de kar küresi hediye etti. Miniklerin ziyaretinden dolayı mutlu oldukları gözlenen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, miniklerle tek tek ilgilenerek yeni yıl temennilerinde bulundu.

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ziyarette yaptığı konuşmada: ”Çok şanslısınız ki sizleri çok seven ve sizin daha iyi şartlarda eğitim görebilmeniz için durmaksızın çalışan bir Belediye Başkanımız var. Siz bizim geleceğimizsiniz, yarınlarımızsınız, sizleri çok seviyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, miniklerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA