Gebze 2017 Yılında Kültür Ve Sanatın Merkezi Haline Geldi

Gebze Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür sanat etkinleri Gebzelilerden yoğun ilgi ve talep görüyor.

Gebze 2017 Yılında Kültür Ve Sanatın Merkezi Haline Geldi
Gebze Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından GKM, İstasyon ve Beylikbağı Bilim Sanat Merkezleri’nde düzenlenen kültür sanat etkinlikleri, Gebzelilerden yoğun ilgi ve talep görüyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla hazırlanan anketlerin sonuçları dikkate alınarak hazırlanan programlar her yaşa hitap ediyor. Altyapı ve üstyapı yatırımlarında olduğu gibi kültür ve sanat etkinliklerinde de vatandaşların ve gençlerin beğeni ve taleplerine büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Köşker, “Her alanda olduğu gibi kültür sanat etkinliklerinde de vatandaş odaklı hizmet temel ilkemiz” şeklinde konuştu.

Etkinlikleri Gebzelilerle birlikte izleyen Başkan Köşker, “Geçtiğimiz yıl kültür sanat sezonunu açarken kapsamlı bir kamuoyu araştırması yaptık. Vatandaşlarımızın Gebze’de görmek ve dinlemek istedikleri isimleri ve programları tespit ettik. Onların talep ve beğenilerine uygun her kesime ve her yaşa hitap eden nitelikli programlar düzenliyoruz. Gebzelilerin kültür sanat etkinliklerine olan yoğun ilgisi daha önceki yıllarda sadece GKM’de düzenlediğimiz programları İstasyon ve Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi’nde de yapma kararı almamızda etkili oldu. Böylece daha fazla Gebzeli vatandaşımızı bu tür kültür-sanat programları ile buluşturmuş olduk. Gebzelilerin gösterdiği bu ilgi bizleri de ayrıca mutlu ediyor” dedi.

Gebzelilerin büyük bir ilgiyle takip ettiği kültür sanat etkinlikleri kapsamında Gebzeliler birbirinden seçkin kültür sanat, bilim dünyasından konukları canlı izleme fırsatı buluyor. GKM, İstasyon ve Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konferans, konser, söyleşi, tiyatro ve sinema gösterilerinde Gebzeliler salonları tıklım tıklım dolduruyor.
Kaynak: İHA