Fatih Portakal, Meral Akşener'i eleştirdi

FOX TV haber sunucusu Fatih Portakal, Meral Akşener'in çözüm odaklı siyaset yapmadığını ifade ederek, "Bir sunum yok. Vaat var ama nasıl yapacağına yönelik de bir açıklaması yok. Havada kalıyor bazı şeyler" dedi.

Fatih Portakal, Meral Akşener'i eleştirdi
Fatih Portakal, Meral Akşener'i eleştirdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP ile ittifak yapmayacağını belirterek, “CHP'nin adayı ikinci tura kaldığı zaman destekleyebiliriz” dedi.

FOX TV haber sunucusu Fatih Portakal, bu haberi bülteninde paylaştıktan sonra Akşener'in siyasetini eleştirdi. Akşener'in yeni hiçbir şey sunmadığını söyleyen Portakal, 'Çözüm odaklı değil' dedi.

Akşener'e, 'İşsizliği nasıl çözeceksiniz? Asgari ücreti ne kadar yapacaksınız? Enflasyonu nasıl düşüreceksiniz? Yüksek faizi nasıl aşağıya indireceksiniz? Dış politikada ne yapacaksınız? İçerideki bu kutuplaşmayı nasıl indireceksiniz? Bunları bilmiyoruz' diye seslenen Portakal, 'Sadece günlük siyaset üzerinden mesajlarını veriyor' şeklinde konuştu.

'BAZI ŞEYLER HAVADA KALIYOR'

Portakal şöyle devam etti:

'Eski bir siyasetçi, o alışkanlığından kurtulamamış. Zaten bi sunum yok. Vaat var ama nasıl yapacağına yönelik de bir açıklaması yok. Havada kalıyor bazı şeyler. Somut bir şeyler duymak isterim, eğer umut olmak istiyorsa Türkiye'ye.'