Engelliler EKPSS'ye Hazırlanıyor

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) hazırlık kursu düzenlendi.

Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezinde düzenlenen EKPSS hazırlık kursuna, 22 bedensel, hafif mental ve görme engelli katıldı. Kursta, katılımcılara öğretmenlerce Türkçe, matematik, coğrafya ve tarih dersleri veriliyor.

Merkezi ziyaret eden Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat'tan bilgi aldı.

Altıntaş, ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Sizler her zaman kendinize en iyi yerlerini layık görün. Hepinize başarılar diliyor, azminizi kutluyorum. İnşallah yapılan emekler boşa gitmeyecek. Sınavı hepinizin kazanacağından eminim. Hepinizin iyi yerlere gelmesini istiyorum." diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise Engelsiz Yaşam Merkezinde etkinliklerin devam ettiğini belirterek, "Sınavda başarı göstermek için iyi bir eğitim almak çok önemli. Sınava gireceklere başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: AA