Elazığ'da Özel Çocukların Sinema Keyfi

Elazığ’da evde eğitim gören özel çocuklar, sinema ortamında çizgi film izleyerek keyifli dakikalar geçirdi.

Elazığ'da Özel Çocukların Sinema Keyfi
Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘Yalnız Değilsin’ projesi kapsamında evde eğitim gören özel çocuklar için etkinlik düzenledi.

Etkinlik kapsamında Elazığ Belediyesi Mini Gösteri Salonunda bir araya gelen çocuklar, sinema ortamında çizgi film izledi. Aynı zamanda öğrencilere ‘Elazığ Her Yerde Okuyor’ projesi kapsamında kitap hediye edildi.

Evde eğitim gören çocukların sosyalleşmesi için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Bugün ‘Yalnız Değilsin’ projesi kapsamında evde eğitim gören 65 öğrenci için Elazığ Belediyesi Mini Gösteri Salonunda program düzenledik. Öğrencilerimiz burada film izledi. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Hem de ‘Elazığ Her Yerde Okuyor’ projesi kapsamında kitap dağıtımında bulunduk. Öğrencilerimiz hem mutlu oluyorlar hem de eğleniyor. Çocuklarımızın ev ortamından ayrılıp farklı farklı ortamlarda olduklarında çok mutlu olduklarını görüyoruz. Biz bu çocuklarımızı değişik ortamlarda, değişik vesilelerle hem gezdirme hem eğitme hem de toplum içine çıkmalarını istiyoruz. Bunun için bu projeyi düzenledik” dedi.

Kaynak: İHA