Canlı yayında 'Terbiyesiz' polemiği

Habertürk’te ekrana gelen Türkiye’nin Nabzı programına Star yazarı Fadime Özkan ile hukukçu Celal Ülgen arasında geçen ‘Terbiyesiz’ polemiği damga vurdu.

Canlı yayında 'Terbiyesiz' polemiği
Canlı yayında 'Terbiyesiz' polemiği
Moderatörlüğünü Didem Arslan Yılmaz'ın yaptığı Türkiye'nin Nabzı programında gündemin en sıcak konusu olan yeni KHK masaya yatırıldı. Star Gazetesi yazarı Fadime Özkan 15 Temmuz'da FETÖ'cülere direnen vatandaşlara açık açık hakaret eden CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan'ın sözlerini terbiyesizce olarak değerlendirdi.

‘BÜYÜK BİR TERBİYESİZLİK'


Fadime Özkan “Süha Aldan'ın bu büyük terbiyesizliği kınamak istiyorum ve CHP'nin buna kurumsal olarak bir tavır alması gerekiyor. CHP'nin başından itibaren 15 Temmuz'un bir tiyatro olduğu yönünde bir tavrı var. 15 Temmuz'un bir tiyatro olduğunu söylemek büyük bir hakaret. Süha Aldan'ın yaptığı da büyük bir terbiyesizliktir.” Dedi.

‘TERBİYESİZ DİYEMEZSİNİZ!'

Özkan'ın CHP'li vekile ‘terbiyesiz' demesine hukukçu Celal Ülgen'den itiraz geldi. Ülgen ‘Ben sizin yaptığınızı da doğru bulmuyorum. Ama burada olmayan kişiyi eleştirebilirsiniz. Ama terbiyesiz diyemezsiniz.” Sözleriyle yanıt verdi.

CHP'Lİ SÜHA ALDAN NE DEMİŞTİ?

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, vatanı için 15 Temmuz'da FETÖ'cülere direnen vatandaşlara açık açık hakaret etmiş ve daddini aşan Aldan, yeni çıkarılan düzenlemenin 'Benim bir sürü itim var, bunları salarım sokağa ve onlara af bile getirebilirim mantığıdır' diyerek skandal sözlere imza atmıştı.