Badem kurusu FETÖ'nün kimyasını bozdu

Hüseyin Gülerce yeni KHK ile gelen 'tek tip' kıyafet uygulamasının FETÖ'cülerin fena halde moralini bozduğunu açıkladı.

Badem kurusu FETÖ'nün kimyasını bozdu
Badem kurusu FETÖ'nün kimyasını bozdu
Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programı yorumcusu ve Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce FETÖ'cülerin tek tip kıyafet giyecek olması 'FETÖ'ye karşı yapılmış en esaslı psikolojik hamledir' dedi.

'Badem kurusu, FETÖ'nün kimyasını bozdu' başlıklı bir yazı kaleme alan Hüseyin Gülerce 'F. Gülen'in moralini en çok bozan, kendisine psikolojik harp uygulanmasıdır. Mesela, “ilkokulu dışarıdan bitirmiş emekli vaiz” dediniz mi kimyası bozulur, bir hafta kendisine gelemez' ifadelerini kullandı.

İşte Hüseyin Gülerce'nin yazısındaki o bölüm;

FETÖ'cülere, duruşmalara gider gelirken ve duruşma esnasında badem kurusu elbise giydirilmesine gelince. Fetullah Gülen haininin en iyi bildiği şey psikolojik harptir. Hala Amerika'dan, Avrupa'dan, içerde belli medya üzerinden, CHP destekli psikolojik harp yürütüyor. Fuat Avnili psikolojik algı operasyonlarını unutmadık.

F. Gülen'in moralini en çok bozan, kendisine psikolojik harp uygulanmasıdır. Mesela, “ilkokulu dışarıdan bitirmiş emekli vaiz” dediniz mi kimyası bozulur, bir hafta kendisine gelemez.

Şimdi bu badem kurusu elbiseler giydirilmesi var ya, FETÖ'ye karşı yapılmış en esaslı psikolojik hamledir.

Şimdiden FETÖ tutuklu ve hükümlülerinin, kripto FETÖ'cülerin, firardaki Gülenistlerin dünyaları alt üst oldu. Moralleri bu güne kadar hiç böylesine bozulmamıştı…