AK Partili Karacan Batman'da

Batman’da ziyaret ve incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, kentin sorunlarını raporlaştırıp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunacağını ifade etti.

AK Partili Karacan Batman'da
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak amacıyla Batman’a geldi. AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve partililer tarafından karşılanan Karacan, ilk olarak valiliği ziyaret etti. Vali Ahmet Deniz tarafından karşılanan Karacan, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra açıklamalarda bulundu. Karacan, “Batman Valimizi ziyaret ederek Batman ile ilgili düşünceleri ve görüşlerini alıp daha sonra da sivil toplum kuruluşları ile görüşüp Batman için neler yapabiliriz, Batman’a daha iyi hizmet nasıl götürebiliriz gibi konuları istişare edeceğiz. Alınan görüşler ve raporlar Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın huzurlarına sunulacaktır. Batman’dan aldığımız bilgiler, dokümanlar ve Batman ile ilgili konuları kendisine arz edip, Batman ile ilgili çalışmalar için kendisinden talimatlarını bekleyeceğiz” dedi.

Karacan, daha sonra, Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy’u ziyaret etti. Belediye ziyaretinden sonra ise sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen Karacan, “Bugün Batman’ı dinlemeye geldik. Sizlere dakikalarca konuşma yapmaya gelmedik. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın selamını getirdik. Buradan sizlerden alacığımız bilgileri Sayın Genel Başkanımıza MYK’da sunmak için buradayız. Batman’a nasıl fayda sağlayabiliriz, Batman’ın gelişimine nasıl etki edebiliriz. Sayın Cumhurbaşkanımız kongreden önceki süreçte bir gelip, şehrin dinamikleri olan sizlerin önceliği bizlerin de önceliğidir” diye konuştu.

Kaynak: İHA