AK Parti Kaş İlçe Başkanı Ulutaş Açıklaması 'Kaş'ın Hizmetinde Olmaya Devam Edeceğiz'

AK Parti Kaş ilçe Başkanı Mutlu Ulutaş, 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da yatırımların devam edeceğini söyledi.

AK Parti Kaş İlçe Başkanı Ulutaş Açıklaması 'Kaş'ın Hizmetinde Olmaya Devam Edeceğiz'
AK Parti Kaş ilçe Başkanı Mutlu Ulutaş, 2017 yılında bölgede yaptıkları çalışmaları değerlendirdi. Başkan Ulutaş, "Geride bıraktığımız 2017 yılında ilçemizde gerçekleşmeye başlayan ve gerçekleşmesi planlanan hizmetler adına çok önemli adımlar attık. Kaş, Kalkan, Çukurbağ Yarımadası, Kasaba ve Demre’ye kadar yollarımızın standartını yükselterek, sıcak asfalt çalışması yaptık. Kalkan-Sütleğen arası yol genişleme, Kalkan-Seydikemer arası duble yol çalışması başlattık. Finike-Kaş-Kalkan’a kadar olan duble yolun yatırım programına alınarak bir an önce çalışmalara başlatılması en büyük gayretimiz olacak” dedi.

Kaş’ın diğer ilçeler ve Antalya ile bağlantı yollarında iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Ulutaş, “Kaş-Gömbe yolu ile Kaş-Kasaba-Çatallar yolu etüt proje çalışmaları devam etmekte. En kısa sürede Kaş’tan Gömbe’ye erişimin sağlanabilmesi için çalışmalar sürüyor. Kasaba ve Sütleğen Barajı yapım çalışması devam etmekte olup, Yayla Palamut, Yayla Kılınçlı, Çamlıova, Doğantaş, Yeşilköy göletlerimizin etüt proje çalışmaları sürüyor. Projeleri tamamlanan göletler 2018 ve 2019 yıllarında ihale edilecek.”

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2017 yılında Kaş’a önemli hizmetlerinin olduğunu ifade eden Mutlu Ulutaş, “Çavdır Lisesi’nin yapımı tamamlandı. Kınık İmam Hatip Ortaokulu inşaatı devam ediyor. Büyükşehir Belediyemizin Gömbe Mahallemizde yaptığı 15 kilometrelik, Saklıkent-Kaş-Kalkan içme suyu isale hattında yaptığı 5 kilometrelik yenileme çalışması da geride bıraktığımız yıl içerisinde gerçekleşti. Ağullu, Yayla Kılınçlı ve Kemer-Sinekçi şebeke yenilemesini de tamamladık. Yıllardır özlemle sulama suyu bekleyen Yayla Çavdır’a sulama suyu getirildi.

Bu hizmetlerin yanı sıra 2018 yılında hizmete açılacak olan Kaş Otobüs Terminali inşaatı halen devam etmekte. Karadağ, Kasaba, Dirgenler, Çeşme, Kemer(Sinekçi), Yayla Palamut, Çamlıköy, İslamlar(Akbel), Aklar, Çavdır, Yayla Çayköy (Gücükalan), Belenli, Çukurbağ, Dere, Akörü mahallelerimize AG ve OG enerji nakil hatlarında yenileme ve ilave trafo ihtiyaçları karşılanarak 7 milyon liralık yatırım yapıldı. 2018 yılında da yeni projelerimizle Kaş’ımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA