Uysal'dan Çocuklara 2018 Hediyesi

Muratpaşa Belediyesi, ‘2018 Mutlu Çocuk’ projesi kapsamında 2018 çocuğa hediye verecek.

Uysal'dan Çocuklara 2018 Hediyesi
Muratpaşa Belediyesi ‘2018 Mutlu Çocuk’ projesi başlattı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün 2018 Mutlu Çocuk çalışması kapsamında muhtarlıklar, okul aile birlikleri, hemşeri dernekleriyle işbirliği içinde Muratpaşa’nın 56 mahallesinden sosyo-ekonomik durumu kısıtlılık içinde bulunan 2018 çocuk belirledi.

Belirlenen bu çocuklar için yeni yıl hediyeleri alındı. Her biri çocukların ismine özel hazırlandı, hediye paketi yapıldı. Üzerine Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın “Yeni yılın sana ve ailene sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle mutlu yıllar” yazılı tebrik kartı da iliştirildi.

Hazırlanan paketler yeni yıl öncesinde dağıtılmaya başlanırken Başkan Uysal da yaklaşık 15 çocuğa yeni yıl hediyelerini belediyede takdim etti.

Başkan Uysal çocuklara yeni yıl hediyelerini vermeden önce onlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Çocuklara hayatlarında sanata ve spora muhakkak yer vermeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Uysal, bu konuda en ufak bir eksiklik yaşarlarsa gelecekleri yerin Muratpaşa Belediyesi olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA