Temizlik Görevlisini Bıçakladığı İddia Edilen Şüpheli Yakalandı

Adana’da temizlik görevlisini bıçakladığı iddia edilen şüpheli, denetimli serbestlikten imza atmak için gittiği adliyede yakalandı.

Adana’da temizlik görevlisini bıçakladığı iddia edilen şüpheli, denetimli serbestlikten imza atmak için gittiği adliyede yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Cebrail Aslan, 24 Aralık’ta temizlik yaptığı Yüreğir Otogarı'nda tanımadığı 3 kişinin sözlü saldırısına uğradı.

Bunun üzerine çıkan kavgada bıçaklanan Aslan, 112 Acil Servis ekibince kaldırıldığı Adana Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı.

Polis, olaydan sonra kaçan şüphelileri yakalamak için güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Kimliği tespit edilen şüphelilerden Halil İbrahim O, denetimli serbestlikten imza atmak için gittiği adliyede polis ekiplerince yakalandı.

Diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olay günü temizlik yaptığı sırada tanımadığı 3 kişinin kendisine sataştığını söyledi.

Şahısların kendisine hakaret ettiğini ifade eden Aslan, "Çöpçü diyerek ağza alınmayacak küfürler ederek bana ve yaptığım işe hakaret ettiler. Ben de yanımdan uzaklaşmaları için onlara ‘İşinize bakın gidin.’ dedim. Bunun üzerine bıçak çıkartıp bana saldırdılar. Ölümden döndüm. 2 bıçak kalbime yakın yere geldi. Göğsümde 3 bıçak yarası var. Ayrıca 4-5 bıçak çiziği de oluştu. Bu kişileri tanımıyorum. Az kalsın beni öldüreceklerdi." diye konuştu.
Kaynak: AA