Pazarcılar Odası Başkanlığına Yeni Aday

Manisa’da ocak ayı içerisinde yapılması beklenen Pazarcılar Odası Kongresine pazarcı esnaflarından Mehmet Dizemen adaylığını açıkladı.

Pazarcılar Odası Başkanlığına Yeni Aday
Pazarcı esnaflarından Mehmet Dizemen, düzenlediği basın toplantısında ocak ayı içerisinde yapılması beklenen Pazarcılar Odası Kongresine adaylığını açıkladı.

Pazarcı esnafları için projeler geliştireceklerini belirten Dizemen, şeffaf bir yönetim anlayışıyla teknolojiyi de yakından takip edeceklerini söyledi.

Dizemen, "Sebze, Meyve ve Umumu Pazarcılar Odasını geleceğe hazırlamak için, esnafımızı kaldırım ticaretinden kurtarmak için, Manisamıza kapalı modern pazaryerlerini kazandırmak için, pazarcıların çektikleri sıkıntılara çözüm olmak için, pazar alış verişine çıkan vatandaşlarımızı hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapmalarını sağlamak için, hizmet çıtamızı en tepeye koymak için, tüm kamu kurum kuruşlarıyla ortak projeler geliştirip hayata geçirmek için, gelişmek, hizmet çeşitliliğini arttırmak ve adaletli olmak için, ilk dönem pazarcılar odası yapılabiliyorsa 3 dönem neden bir şey yapılmadığını göstermek için, odamızın sorunlarını biliyoruz, çözüm olmak için, sermayesini tezgahta kullanacak pazarcılar yaratmak için, belediyelerle el ele insanlığa hizmete etmek için, Manisamızda üstü açık pazaryeri kalmaması için, pazarlarımızı Avrupa standartlarına ulaştırmak için, gelişim, değişim şarttır dediğimiz için başkan adayı olmaya karar verdik. Başarı için plan yapmıyorsanız o zaman hükmen başarısızlığı planlıyorsunuz demektir. Bizler plan, program ile geliyoruz. Bu derneği kurulmasında öncü olan rahmetli Ahmet Bingöl ve rahmetli babam Ali Galip Dizemen’e teşekkür ediyorum. Allah gani gani rahmet eylesin. Onlar o gün o derneği kurmasalardı bu gün pazarcılar odası diye bir oda bile olmazdı" dedi.

Kaynak: İHA