Mobil Gençlik Merkezi Öğrencilerin Yüzünü Güldürüyor

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde "Mobil Gençlik Merkezi" kapsamında köy okullarındaki öğrenciler sosyal ve sportif faaliyetlerle eğlenmeye ve öğrenmeye devam ediyor.

Kahta ilçesine bağlı Damüstü ve Alidam köyü ilkokullarındaki öğrenciler, Mobil Gençlik Merkezi projesi kapsamında gelen gönüllü gençlerle doyasıya eğlendi.

Köyden kente gelemeyen öğrenciler, satranç, golf, futbol, basketbol, voleybol, tenis ve yüz boyama gibi etkinliklerle eğlendiği, gençlik merkezi gönüllülerinin getirdiği kitap ve giyim yardımlarıyla sevindi.

Gençlik lideri Ramazan Mamiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adıyaman Gençlik Spor Kulübü adına Mobil Gençlik Merkezi projesinin koordinatörlüğünü yürüttüğünü ifade etti.

Mobil Gençlik Merkezi projesinin şubat ayına kadar devam edeceğini ifade eden Mamiş, şunları kaydetti:

"Amacımız köyden kente gelemeyen öğrencilerin, sosyal, sportif ve kültürel imkanlardan faydalanamayan gençlerimizin bu imkanlardan faydalanmasını istiyoruz. Bugün Damüstü ve Alidam köylerimize gelerek buradaki öğrenci kardeşlerimizle bazı etkinlikler yaptık. Onlarla birlikte bizler de eğlendik. Bu gençlerin mutluluğu bize güç veriyor."

Kaynak: AA