Milletvekili Uslu, Kemer Ve Demre'de Vatandaşlar İle Buluştu

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kemer ve Demre ilçelerinde vatandaşlar ile buluştu.

Milletvekili Uslu, Kemer Ve Demre'de Vatandaşlar İle Buluştu
Milletvekili Atay Uslu, Kemer ve Demre ilçelerinde ziyaretlerde bulundu vatandaşlar ile bir araya geldi. İlk olarak Kemer ilçesi Çıralı Mahallesinde vatandaşlar ile buluşan Uslu’ya AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta eşlik etti.

Milletvekili Atay Uslu, Çıralı sakinlerine yıllardır devam eden imar sorununa çözüm getiren koruma imar planının tamamlandığı müjdesini verdi. Atay Uslu, Çıralı için yapılması gereken ne varsa takip ettiklerini ve Çıralı Mahallesinin sorunlarını tek tek hallettiklerini ifade ederek, "Antalya yol kavşağından Çıralı merkeze kadar olan yolumuzun sıcak asfalt çalışmaları da tamamladı. Yapımında emeği geçen Kültür ve Turizm Bakanımıza, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Milletvekili Arkadaşlarıma, Valimiz Münir Karaloğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür ederiz" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu plan ile şu bilgileri verdi: "Çıralı Koruma imar planı yüksek seviyede vatandaş iradesi ve idarenin ortak mutabakatıyla çözülen ve kamu yararı alınarak süreci kolaylaştırılan örnek bir çalışma. Ahşap, taş gibi doğal malzeme zorunluluğu içeren butik ve doğal turizmi planlayan, betonlaşmayı ve kütle binaları yasaklayan bir plan. Batı Antalya’da hedefimiz bu konsepti yaygın hale getirip, bölgemizi organik tarım, butik turizm merkezi haline getirmek."

Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer’den sonra, Demre ilçesini ziyaret etti. Vatandaşlarla buluşan Uslu, "Demremiz yatırımlar ile güzelleşiyor, Demremize yakışan 50 Yataklı Devlet Hastanemizin projesi hazır 2018 de inşaatına başlanacak. Yine Demre’nin meydanı Büyükşehir Belediyemiz tarafından çok güzel bir şekilde düzenlendi.

Valilik’ten aktarılan kaynak ile yapılan Çayağzı yolu da kaldırımlarıyla, sıcak asfaltı ile Demre’ye yakıştı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA