Bingöllü Öğrencilerden Sınırda Görev Yapan Askerlere Yılbaşı Tebrik Kartı

Bingöl'deki bir köy okulunda eğitim gören 2. sınıf öğrencileri, Hakkari sınır tugayında görev yapan askerlere yılbaşı tebrik kartı gönderdi.

PTT Bingöl Başmüdürlüğü, çocuklara mektup yazdırma alışkanlığını kazandırmak amacıyla başlattığı uygulama kapsamında Bingöl merkez Ağaçeli köyü 100. Yıl İlkokulu 2. sınıf öğrencileri, Hakkari Yüksekova 21. Jandarma Sınır Tugay Komutanlığında görev yapan askerlere yeni yıl tebrik kartı gönderdi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan tebrik kartları, ücretsiz olarak PTT Bingöl Merkez Şubesinden gönderildi.

PTT Bingöl Başmüdürü Abdullah Taşkesen, 23 Ekim 1840'dan bugüne kadar vatandaşa hizmet etmeyi sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı AŞ'nin amacının halka daha kaliteli, güvenli, süratli ve ekonomik hizmet verebilmek olduğunu söyledi.

177 yıllık bir geçmişe sahip olan PTT'nin çocuklara mektup yazma alışkanlığı kazandırmak amacıyla bir uygulama başlattığını kaydeden Taşkesen, "Etkinlik kapsamında anaokulu, ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenledik. Son olarak da geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza mektup yazma alışkanlığı kazandırmak amacıyla bir uygulama başlattık." diye konuştu.

Kaynak: AA