Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, STK Temsilcilerini Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Polis Eşleri Derneği ve Emekli Astsubaylar İzmit Şubesi yönetimini makamında ağırladı.

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, STK Temsilcilerini Ağırladı
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla (STK) olan görüşmelerini Polis Eşleri Derneği Başkanı Aliye Denizci ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İzmit Şube Başkanı Tuğrul Büvet ile yönetimlerini makamında konuk etti.

Gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında dernek yöneticilerinden bilgi alan Karaosmanoğlu, “Milletimizi yeniden dünyaya öncü ve örnek bir hale gelmesinden rahatsız duyan batılılara rağmen geleceğin neslini yetiştirmede hep birlikte hareket etmeliyiz” vurgusu yapan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak bütün gayretimiz ve çalışmamız bunun içindir. Sayın Cumhurbaşkanımızın koyduğu 2023 ve 2071 hedeflerine ancak bu şekilde ulaşabiliriz. Bu nedenle gençlerimize dönük birçok örnek proje ortaya koyuyoruz” dedi.

STK’lara toplumun kalkınmasında büyük görev düştüğünü ifade eden Karaosmanoğlu, “Kültürler toplumların aynasıdır. Bu nedenle STK’larımıza büyük görev düşmektedir. Fikir ve proje üretmede onlara yardımcı olmak için Sivil Toplum Merkezimizi faaliyete aldık. Dernek ve vakıflarımız burada rahat bir şekilde çalışmalarını yapmasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Görüşmeler karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA