Başkan, Güral'ı Tebrik Etti

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Macaristan Fahri Konsolosu ve Güral Porselen A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral’ı fabrikadaki makamında ziyaret etti.

Başkan, Güral'ı Tebrik Etti
Bir süre önce Macaristan’ın Pecs Üniversitesi tarafından ’Doctor Honoris Causa’ fahri doktora ünvanı alan ve bu ödülü Kütahya’ya adayan işadamı İsmet Güral’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Macaristan’da düzenlenen ödül töreninde İsmet Güral ve ailesini yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olan Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Güral’ı fabrikadaki makamında ziyaret ederek bir kez daha tebrik etti.

Dünyanın en köklü üniversitelerinden biri olarak kabul edilen ve 1367 yılında kurulan Macaristan’ın ilk üniversitesi; 650 yıllık Pecs Üniversitesi tarafından Kütahyalı İşadamı İsmet Güral’a fahri doktora ünvanı verilmesi, her Kütahyalı gibi kendisini de gururlandırdığını ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu İsmet Güral’a başarılarının devamını diledi.

Her fırsatta “Dünyada önceliğim Türkiye, ülkemde önceliğim Kütahya” diyerek memleket sevgisini öne çıkaran İsmet Güral, şehrin gelişimi ve tanıtımı konusunda kendisine ihtiyaç duyulan her konuda desteğe, göreve hazır olduğunu ifade etti.

İsmet Güral, "Kütahya’da yatırımların önünün açılması için yatırıma ve yatırımcılara mutlaka yardımcı olunması gerektiğini ve bu konuda her kesimin üzerine düşeni yapması gerektiğine işaret etti.

Başkan Saraçoğlu ile görüş birlikteliğinde olduklarını belirten Güral, "Kütahya’mızda birlik ve beraberlik sağlandıkça pek çok konuda daha başarılı olur, sorunlara çözümler buluruz. Biliyorum ki ben, çekirdek ailem ve çalışma arkadaşlarımla birlik, beraberlik ve bütünlük içinde çalışmasam, iş hayatım da dahil bütün bunları yapmam mümkün değil” dedi.

İsmet Güral, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi. (EFE)
Kaynak: İHA