Alanya Belediye Tiyatrosu'ndan Yeni Oyun

Alanya Belediye Tiyatrosu, Türk tiyatrosunun başyapıtlarından “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” adlı yeni oyunuyla seyirci karşısına çıkıyor.

Alanya Belediye Tiyatrosu'ndan Yeni Oyun
Alanya Belediye Tiyatrosu, “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” adlı yeni oyunu sahneye koyuyor. Komedi ile dramın iç içe geçtiği, ince bir hiciv eşliğinde duygusallıkla bezenmiş Haldun Taner’in bu önemli eseri, şarkılar ve danslarla 29 Aralık saat 20.00’da ilk kez seyirci karşısına çıkıyor.

Alanya Belediye Tiyatrosu’nun artık rüştünü ispatladığını söyleyen rejisör Murat Atak, “Bu oyun vatandaşlarımıza yılbaşı armağanıdır. İlk gösterimi 29 Aralık Cuma ikicisi ise 30 Aralık Cumartesi günü sahnelenecek oyun, büyük bir emek ve özveriyle hazırlandı. 10 yıldır bir birinden değerli oyunları sahneleyen Alanya Belediye Tiyatrosu artık rüştünü ispatladı. Sanata ve emeğe ulaşmanın bir bedeli var. Artık oyunlarımıza seyircilerimiz yeni yılda cüzi bir rakamla girebileceklerdir. Bu oyun yılın son ücretsiz oyunudur” dedi.

Alanya Belediye Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal ise “10 yıldır iyi bir seyirci kitlemiz var. Bize gösterdikleri teveccühe teşekkür ederim. Oyunlarımız yeni yıldan itibaren cüzi bir bilet fiyatıyla seyircilerimize ulaşacak. Bu durumda yetişkin 7.5 TL, öğrenci 5 TL, çocuk oyunları ise 2.5 TL. olacak. Seyircilerimiz biletlerini hem tiyatro gişemizden hem de internetten temin edebilecekler. Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım isimli oyunumuza vatandaşlarımı davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA