AK Parti'li Vekillerin Hedefi Büyükşehir Belediyesini Kazanmak

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile Manisa Milletvekili İsmail Bilen, kısa süre önce yapılan seçimde AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığı görevine seçilen Erdoğan Kılınç ve yeni yönetimini ziyaret etti. Baybatur burada yaptığı konuşmada tek hedeflerinin 2019 seçimlerine odaklanmak ve Manisa Büyükşehir Belediyesini kazanmak olduğunu söyledi.

AK Parti'li Vekillerin Hedefi Büyükşehir Belediyesini Kazanmak
AK Parti’li milletvekillerini ilçe hizmet binasında AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Erdoğan Kılınç, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, meclis üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladı. AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Erdoğan Kılınç ve Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz kısa birer konuşma yaparak milletvekillerini aralarında görmekten duydukları mutluluğu dile getirdi.

2019 yılı seçimleri hazırlıklarına şimdiden başlanması gerektiğine vurgu yaparak sözlerine başlayan AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Kısa süre önce bir kongre gerçekleştirdik burada. Yeni yönetim ve yeni bir başkan seçtik. Ben öncelikle eski başkan ve yönetimine verdikleri hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni Başkan Erdoğan Kılınç ve yönetimini de tebrik ediyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.



"Tek hedefimiz 2019 seçimleri"

Baybatur, “Tüm ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Bütçe çalışmalarını bitirdik. İlçe Belediyeleri diyorlar ki ’üç günde yapılacak olan işi üç aydır yapamıyor bunlar’ diyorlar. Hem maliyet, hem de zaman açısından bir külfet var. 2014 seçimlerinde gördük ki biz 17 ilçenin tamamını da alsak, Büyükşehir Belediyesini almadıkça hiçbir kıymeti olmadığını görüyoruz. İlçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız burada, büyükşehir ile olan sıkıntıları biliyorlar. Tabi 2019’a daha çok var ama yeni yönetimimizle birlikte tek hedefimiz 2019 seçimlerine odaklanmak olmalı. Hem yerelde Kırkağaç’ı tekrar kazanmamız gerekiyor, hem de Manisa Büyükşehir Belediyesini kesinlikle ve kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Bu yolda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yük olmadan yük almamız gerekiyor” diye konuştu.

Baybatur’un ardından bir konuşma yapan Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise, “Allah’a hamdolsun Kırkağaç meselelere hakim bir ilçemiz. 2004 seçimleri hariç, her zaman her girdiğimiz seçimde bize her geçen gün desteğini artırdı, hükümete olan güvenini tescil ettirdi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olabildiğince destek verdi. Bu desteğin artırılması lazım. Kırkağaç’ta bu zemin buna müsait. Derler ya hani şeker var, un var, yağ var, helvayı yapacak usta lazım. Helvayı yapacak ustada geçmişten bugüne bu partiye hizmet vermiş ağabeylerimiz arkadaşlarımızdır” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Kılınç, yeni yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttı.
Kaynak: İHA