Kaymakam Efendioğlu Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanlarıyla toplantı yaptı.

Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda konuşan Efendioğlu, eğitim kalitesinin artırılması için öğrenci, öğretmen ve velilerin işbirliği içerisinde çalışması gerektiğini belirtti.

Eğitimde başarılı olmak her ülkenin, her milletin, her hükumetin ana gayelerinden birisi olduğunu ifade eden Efendioğlu, şöyle konuştu:

"Her kaymakamımız, ilçe milli eğitim müdürümüz göreve başladığında eğitim seviyesini belirler ve kendine hedef belirler. Daha iyisini nasıl yapabiliriz gayreti içerisine girer. Eğitimi daha kaliteli hale getirmek, çocuklarımızı geleceğe daha başarılı ve hazır hale getirmek gayelerimizden biri. Mevcut imkanlarımız ölçüsünde okullarımız daha iyi hale geliyor, eğitim altyapısına katkı sağlayacak olan araç ve gereçler daha iyi hale getirilmeye çalışılıyor."

Eğitimdeki başarının üç temel ayağı olan öğrenciler, öğretmenler ve velilerin birlikte hareket etmediği taktirde başarının yakalanamayacağını dile getiren Efendioğlu, önemli olanın herkesin ortak hareket etmesi ve başarının yakalanması olduğunu sözlerine ekledi.

Efendioğlu daha sonra okul müdürlerine ve okul aile birliği başkanlarına tek tek söz vererek, sorun ve ihtiyaçları not alarak taleplerle ilgili çalışmaların yapılacağını belirtti.

Kaynak: AA