Yeni Gelin 31. Yeni Bölüm Fragman (30 Aralık 2017)

Show TV'nin sevilen dizisi Yeni Gelin 31. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni Gelin 31. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Yeni Gelin 31. yeni bölüm 30 Aralık 2017 Cumartesi günü ekranlara gelecek. İşte Yeni Gelin 31. yeni bölüm 1. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Yeni Gelin 31. Yeni Bölüm Fragman (30 Aralık 2017)
Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yeni Gelin 30. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi Yeni Gelin 30. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Yeni Gelin 30. yeni bölüm 23 Aralık 2017 Cumartesi günü ekranlara gelecek. İşte Yeni Gelin 30. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Yeni Gelin 30. Yeni Bölüm 1. Fragmanı



YENİ GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni Gelin’in bu akşam ekrana gelen 30. bölümünde Antalya macerasından sonra Bozoklar eve dönüş yoluna koyuldu. Bozok Holding’in iflas etmek üzere olduğunu öğrenen Kalender Ağa, öfkeden deliye döndü. Şirketin borç batağında olduğunu Bella’ya söyleyen Hazar, bu durumu çözmeden konaktan gitmek istemedi. Bella’nın konaktan gitme hayalleri yine suya düştü. Hazar, her şeye rağmen babasına ağalığı asla istemediğini yeniden dile getirince Kalender, oğulları arasında ağalık yarışı düzenlemek istedi.

Konaktan herkesin gidebileceğini fakat ağanın gidemeyeceğini açıkladı. Ağalık gibi bir derdi olmayan Hazar oralı olmasa da, Kağan ve Gökhan ağalık için canla başla çalıştı. Birbirleriyle güreşen, cirit ve gülle atan Bozok erkekleri yarışmanın sonunda büyük bir şok yaşadı. Çünkü tesadüfler sonucu da olsa kazanan Hazar olmuştu.

Yeni Gelin 31. Yeni Bölüm Fragman (30 Aralık 2017)