Karavenliler Dayanışma Gecesinde Bir Araya Geldiler

Eskişehir Seyitgazi ilçesi Karaören nüfusuna kayıtlı olan ve il merkezinde ikametgah eden vatandaşlar kendi aralarında düzenledikleri sohbet gecesinde bir araya geldiler.

Karavenliler Dayanışma Gecesinde Bir Araya Geldiler
Karaören Derneği Başkanı Hüdaver Güllü öcülüğünde gerçekleştirilen birlik ve beraberlik gecesine Karaörenli vatandaşlar hasret gidermiş oldular. Karaören’in meşhur aşçıları tarafından hazırlanan çiğ köfte ve kuru yemiş ikramıyla başlayan gecede sazıyla sözüyle geceye renk katan Salim Aydın müziği eşliğinde hoş sohbet içinde bir gece yaşadılar.

Dernek Başkanı Güllü; ’’Hemşehrilerimizle beraber bu geceyi dernek lokalimizde gerçekleştirme fırsatı bulduk. Sık sık bir araya gelme fırsatı bulamayanlar burada hasret giderdiyer. Katılanlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah böyle bir etkinliğin aynısını güzel köyümüzde gerçekleştirmek istiyoruz’’diye belirtti.

Geceye katılan Karaören Muhtarı Ramazan Topal ise; ’’Güzel bir gece oldu, devamını getirmek dileğiyle daha güzel etkinliklerde bir araya geliriz’’ diye belirtti.

Kaynak: İHA