Gecenin esprisi Cemal Enginyurt'tan

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin makam aracıyla 8 ayda yaptığı kilometreyi duyan Cemal Enginyurt gecenin esprisini patlattı.

Gecenin esprisi Cemal Enginyurt'tan
Gecenin esprisi Cemal Enginyurt'tan
CHP Ankara milletvekili Ali Haydar Hakverdi, 1 yılda 3 kez dünya turu 6 kez kutuplararası yolculuk yaptı.

Beyaz TV'de Latif Şimşek'in moderatörlüğünü yaptığı Dinamit programında CHP Ankara milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin makam aracıyla yaptığı dudak uçuklatan kilometreler masaya yatırıldı.

ALİ HAYDAR HAKVERDİ'DEN ARABA ALINMAZ

MHP eski Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt 8 ayda araçla böyle bir kilometre yapılmayacağını ifade ederek “Ne yaparsanız yapın bütün gün araçla gezerseniz gezin böyle bir kilometre yapamazsınız. Bu şunu gösteriyor Ali Haydar Hakverdi'den araba alınmaz.” diyerek gecenin esprisini patlattı.

KUL HAKKI BEKLEYEMEZSİNİZ

Ali Haydar Hakverdi'nin attığı skandal tweetlerle adeta İslam'a ve ezana nefret kusan CHP'li Sera Kadıgil'e destek olduğunu da hatırlatan Enginyurt “ Ezandan rahatsız olan Ali Haydar Hakverdi'den kul hakkı bekleyemezsiniz.” diye konuştu.

ÇIK YETİM HAKKI OLMADIĞINI SÖYLE

Kılıçdaroğlu'na da seslenen Enginyurt “Yetim hakkını yiyeni partide tutmam diyen Kılıçdaroğlu o zaman çık bunun yetim hakkı olmadığını söyle.” dedi.

BUNA MI TEPKİ GÖSTERECEK?

Cemal Enginyurt'un Kılıçdaroğlu'na çağrısını değerlendiren Savcı Sayan ise CHP genel başkanının  İslam'a ve ezana yapılan hakaretlere karşı tepki koymadığını dile getirirken “Allah'a küfrediliyor, ezana küfrediliyor, Peygambere küfrediliyor Kılıçdaroğlu'nun tepkisi olmuyor da, buna mı tepki gösterecek.” şeklinde konuştu.

ATATÜRK BUNLARI İDAM EDERDİ…

CHP'nin amaçlarından uzaklaştığına dikkat çeken Savcı Sayan “ Atatürk'ün partisi bu olamaz. Atatürk kalksa bugün hepsini idam eder. Devlet bu konuda tedbir almalı. Kılıçdaroğlu'na üç kaz verin gönderin akşam eve gelirken bir kaz gelir. O gelen de onun marifetinden değil anaç kaz olduğu ve evin yolunu kendisi bildiğinden gelir.” diyerek Kılıçdaroğlu'nu ti'ye aldı.  


Gecenin esprisi Cemal Enginyurt'tan1 yılda 3 kez dünya turu 6 kez kutuplararası yolculuk