Başkan Türkmen, Personelle Buluştu

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediyesi Fen İşleri personeliyle bir araya geldi.

Fen İşleri Müdürlüğünün toplantı salonunda gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Türkmen'in yanı sıra Özel Kalem Müdürü Mustafa İçelli, Fen İşleri Müdürü Mustafa Berber ile şantiye şefleri de katıldı.

Türkmen, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına zaman zaman bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptıklarını söyledi.

Bugünkü toplantının amacının fikir alışverişinde bulunarak, kaliteli hizmet üretmek olduğuna işaret eden Türkmen, şöyle devam etti:

"Başarıyı yakalamak ve kaliteli hizmet üretmek için önemli iki husus vardır. Bunlardan biri çalışan herkesin sorumluluğunu eksiksiz yerine getirmeye gayret göstermesi, diğer ise insan sevgisini her şeyden önde tutarak bir bütün halinde çalışmaya devam etmektir. Nerede iş, sıkıntı varsa, nerede bir vatandaşımızın talebi varsa onu yerine getirmek, sıkıntıları gidermek için birlikte çalışacağız. Bizim için vatandaşımız çok önemlidir."

Türkmen, şu ana kadar başarılı işlere imza atıldığına da dikkat çekerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kaynak: AA