Zonguldak'ta Yeni Doğan Canlandırmaya Katılanlara Sertifikaları Verildi

Sağlık Bakanlığı’nın eğitim programı kapsamında Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yeni doğan ölümlerinin önlenmesi amacıyla il genelinde hizmet sunan hastanelerin yeni doğan servisi, doğum salonları ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli farklı branşlarda çalışan 82 personele yönelik teorik ve uygulama olarak üç gün süren eğitimler tamamlanarak düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Zonguldak'ta Yeni Doğan Canlandırmaya Katılanlara Sertifikaları Verildi
Bir otelde düzenlenen sertifika törenine İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ertuğrul Güner, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Bilal Cin, Başkan Yardımcısı Dr. Tülay Çakır Bakkaloğlu, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Karadeniz, Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kanser Birim Sorumlusu Esin İlhan’ın yanı sıra törene 15 eğitimci ve 82 kursiyerler katıldılar.

İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ertuğrul Güner’in eğitimcilere ve kursiyerlere yönelik teşekkür konuşmasının ardından törene katılan protokol ve eğitimciler tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi ve ardından il dışından gelen eğitimcilere Uzman Dr. Ertuğrul Güner tarafından plaket ve Zonguldak’ın simgesi olan madenci heykeli hediye ederek teşekkür etti.
Kaynak: İHA