Vali İpek, Saraydüzü İlçesini Ziyaret Etti

Sinop Valisi Hasan İpek, Saraydüzü ilçesini ziyaret etti.

Kaymakamlık binasında, Kaymakam Muhammed Serkan Şahin, Belediye Başkanı Hasan Peker ve diğer ilgililerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katılan İpek, burada yetkililerden ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

Toplantının ardından Mehmet Akif Ersoy Lisesini ziyaret eden Vali İpek, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Daha sonra 1998 yılında Şırnak Kabardağ'da şehit olan er Şakir Elkovan'ın Tepeköy'de yaşanan ailesini ziyaret eden İpek, şehidin ailesiyle bir araya geldi.

İlçedeki ziyaretleri kapsamında son olarak Şehir Parkı Salonu'nda muhtarla bir araya gelen İpek, burada yaptığı konuşmada, Sinop'ta 2017 yılında 354 kilometre asfaltlama yapıldığını söyledi.

Bu rakamın Sinop tarihinde ilk kez yakalandığını vurgulayan İpek, şöyle konuştu:

"Tarihinde ortalama 80-100 kilometre yol yapılan bir ilde yaklaşık dört katına yakın bir çalışma yaptık. Bu çalışmalarda emeği geçen kurum ve kuruluşlardaki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah 2018 yılında da bu başarılarımızı tekrarlayarak ilçe ve köylerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın talimatlarını gerçekleştirmek üzere gayret ediyoruz. Sağ olsun Sayın Milletvekilimiz Nazım Maviş sayesinde ek ödenekler aldık. İnşallah 2018'de de ek ödenekler alarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz."

Kaynak: AA