Taşova Gençlik Merkezinden Ziyaret

Taşova Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel ve görevli personel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer’i ziyaret etti.

Şenel, ziyarette yaptığı konuşmada, amaçlarının kötü alışkanlıklara bulaşmayan, sosyal faaliyetler içerisinde yer alan gençler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının da konuyla ilgili ciddi çalışmalar yürüttüğünün altını çizen Şenel, "Çağımızın belki de en büyük hastalığı teknoloji ve zararlı madde bağımlılığı. Kendi kültüründen, inancından uzaklaştırılmaya çalışılan gençliğimizi yalnız bırakmayarak kendi değerleri içerisinde yetişmesini sağlamak. Geleceğe sağlam adım atabilen düşünen ve irdeleyen ufku geniş bir gençlik ve gelecek için muhakkak ki okumamız, araştırmamız gerekmektedir." şeklinde konuştu.

Tümer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikli hedefimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi teknolojik ve madde bağımlılıktan uzak tutmaktır. Hem Gençlik ve Spor Bakanlığı hem de Milli Eğitim Bakanlığı olarak gençlerimizi gelenek ve göreneklerine bağlı vatanına bayrağına düşkün olarak yetiştirmektir. Gençlik merkezimiz ile yapacağımız etkinlikler ile hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA