Seyhan Belediyesi 3 Yıl 8 Ayda 37 Yeni Park Açtı

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 3 yıl 8 ayda 70 bin metrekare alan üzerindeki 37 yeni parkı hizmete açtıklarını söyledi.

Seyhan Belediyesi 3 Yıl 8 Ayda 37 Yeni Park Açtı
Başkan Karalar, mevcutta bulunan 55 bin metrekare alan üzerindeki 30 parkı da yenilediklerini belirterek, toplamda 50 bin metrekare alana sahip 28 parkın yenileme çalışmasının da devam ettiğini kaydetti.

Gülbahçesi Mahallesi’nde bulunan 1 nolu çocuk ve dinlenme parkının da yenileme çalışmaları kapsamında oyun parkları, çimleri ve banklarını yenileyerek tekrardan hizmete açtıklarını belirten Karalar, 2 bin 350 metrekare alan üzerindeki parkın yeni oyun aletleri ile donatıldığını söyledi.



Seyhan’a önemli hizmetler kazandırdıklarını belirten Başkan Karalar, yeşil alana verdikleri önemin de Adanalılar tarafından takdir ile karşılandığını söyledi.

Karalar, “Yeşil alana verdiğimiz önem iyi bilinmekle birlikte bu kardeşinize sahip çıkıp böyle bir karşılama yaptığız için teşekkür ederim. Uzun süre hiç kimsenin gelmediği güney mahallerine hiç kimsenin girmediği kadar girdik. Çünkü bizden önce burayı kimse görmedi. Sizin kardeşinizim ben sizi çok seviyorum. Benim çocuklardan bir isteğim var. Parkı güzel kullanın ve koruyun. Bu oyun alanları ve yaptığımız hizmetler sizler için. Bunun yanında bu bölge için imar çalışması yapıyoruz. Altyapı hizmetleri imar olunca gelecek. Buraya bir kapalı semt pazarı birde SEYMER projemiz var onunla ilgili de çalışıyoruz. Unutmayın bu kardeşiniz daima sizinle” şeklinde konuştu.

Gülbahçesi Mahalle Muhtarı Ayşe Solmaz’da mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederek hizmetlerin devam etmesini istedi. Muhtar Solmaz, “Mahallemize getirdiği hizmetler için hem mahalle halkı hem de çocuklarımız adına teşekkür ederim. Bu hizmetlerinde devamını diliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından yenilen parkın açılışı yapıldı.
Kaynak: İHA