Milli Sporcu Adem Kılıççı Ağrı'da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ağrılı Milli Boksör ve Survivor 2017 finalisti Adem Kılıççı, Ağrı Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Adem Kılıççı Sporcu Gençler ve Halk ile Buluşuyor” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Milli Sporcu Adem Kılıççı Ağrı'da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa gelen çok sayıda ki seyirci izdihama neden oldu. Boş koltuk bulamayan seyirciler programı ayakta izlemek zorunda kaldı. Programın açılış konuşmasını yapan Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Adem Kılıççı’ya teşekkür etti.

Yaklaşık 2,5 yıldır Ağrı’da görev yaptığını belirten Alp, “İl Müdürlüğü olarak tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte öz verili bir şekilde çalıştık. Çalışmalarımızın meyvesini ise kısa bir zamanda aldık diyebiliriz. Bu zaman zarfında, bizden önce görev yapan il müdürü arkadaşlarımızın gayretli çalışmalarına bizlerde tüm çalışmalara ekleme yaparak hizmet bayrağını her daim yükselttik. Tesislerimizin genel durumu şuan itibariyle çok iyi, lisanlı sporcu sayımız sürekli artıyor, takip ettiğiniz üzere sportif başarı çıtası her zaman artıyor. Bu başarılırda emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. Adem Kılıççı, Hamza Dursun, Bayram Malkan, Sevilay Eytemiş, Adem Aşantuğrul ve adını burada sayamadığımız onlarca başarılı sporcularımızın böyle başarılı olması bizleri son derece mutlu ediyor. Bu sporcularımızı ülkemiz sporuna kazandıran antrenörlerimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

Programda Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Gökhan Bayraktar, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan Yrd. Doç. Dr. Metin Bayram, Ağrı’lı eski Milli Boksör Fuat Alpaslan, Boks baş antrenörü İsmet Sarı, boks antrenörü Volkan Sarı sırasıyla söz hakkı alıp günün anlamını belirten konuşmalarını gerçekleştirdi.

Adem Kılıççı ise programa yoğun katılım gösteren vatandaşlara ve vatandaşlarla buluşma imkanını sağlayan Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğümüze teşekkür etii. Boksa nasıl başladığını, başarı çıtasını nasıl yükselttiğini gençlerle paylaşan Kılıççı, gençlere hedeflerinden vazgeçmemelerini söyleyerek onlara önemli nasihatlerde bulundu.

Programın devamında Ağrı 1970 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım, Adem Kılıççı ve Fuat Alpaslan’a Ağrı Spor’un atkısını ve formasını hediye etti.

Program vatandaşların Kılıççı’ya soru sorması ile sona erdi.
Kaynak: İHA