MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Isparta'da

Durmaz: 'Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışına uygun, sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerinden birisini sergiledikleri için kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum'.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Isparta Belediyesinin çalışmalarını yerinde görmek için kente geldi.

Isparta Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Isparta Belediyesi tarafından kurulan Oğuzata Eğitim ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

Kurslarda eğitim alan öğrencilerle sohbet eden Durmaz, dernek çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Durmaz, ülkelerin geleceğini teminat altına almanın ancak iyi yetişmiş nesillerle mümkün olabileceğini bildirdi.

Isparta'da sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerinin sergilendiğini aktaran Durmaz, "Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışına uygun, sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerinden birisini sergiledikleri için kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, şu ana kadar dernekte 3 bin 482 öğrenciye ücretsiz kurs verildiğini kaydetti.

En büyük değer ve sermayenin yetişmiş insan olduğunu anlatan Günaydın, gençlere çok çalışmaları konusunda çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Oğuzata Eğitim Kültür Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aziz Şencan, Durmaz'a plaket verdi.

Durmaz, daha sonra kentte çeşitli ziyaretlerde bulunup, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.
Kaynak: AA