Konya Büyükşehir Belediyesi'nden Eğitime Destek

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Yunak ilçesinde 7 okulda başlatmış olduğu bakım onarım seferberliğini bitirdiği bildirildi.

Belediye tarafından öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda öğrenim görebilmesi adına ilçe genelindeki bazı okullarda bakım, onarım ve boyama çalışmaları gerçekleştirildi.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, öğrencilerin daha rahat ve sağlıklı alanlarda eğitim görebilmeleri adına çalıştıklarını söyledi.

"Çocuklar bizim geleceğimiz ve onların daha iyi eğitim alabilmeleri bizim için oldukça önemli" diyen Topaloğlu, şöyle konuştu:

"Çocuklarımıza verilen eğitimin kalitesi kadar onların daha temiz ve düzenli mekanlarda eğitim görebilmesi de büyük önem arz ediyor. Bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekiplerce, eğitim döneminin başlaması ile beraber ilçemizde bulunan 7 okulumuzun bakım, onarım ve tamirat gereksinimleri tamamlandı. Aynı zamanda okul bahçelerinin parke taşı döşemesi gerçekleştirilerek, okulların dış cephe boyaması yapılarak bakımları tamamlandı."

Kaynak: AA