Genelsekreter Bayram İle Başkan Üzülmez Başiskele'de Yatırımları İnceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Başiskele sınırlarında yapılan yatırımları incelediler.

Genelsekreter Bayram İle Başkan Üzülmez Başiskele'de Yatırımları İnceledi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, belediye başkan yardımcıları ve müdürlerle birlikte ilçe genelinde yapılan yatırımları incelendi. Genel Sekreter Bayram, ilçe temaslarına Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez’i makamında ziyaret ederek başladı.

Üzülmez’in makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alış-verişinde bulunuldu. Görüşme sonrasında Uzuntarla Mahallesi Yeşilkent bölgesinde yaşanan toprak kayması yerinde incelendi. Başkan Üzülmez ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri arasında yapılan görüşmeler incelemede gündeme geldi.

Yeşilkent’te yaşayan hemşehrilerinden de bilgi alan Başkan Üzülmez, dere yatağının olduğu bölgeye müdahale edileceğini belirtti.

Telefon ile ekiplere talimat veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İSU ekiplerinin bölgeyi yeniden incelemesini istedi. Başkan Üzülmez’i karşılarında gören Uzuntarla sakinleri bu duruma sevinirken, her yağmur sonrasında yaşadıkları problemleri anlattılar.

Genel Sekreter Bayram ve Başkan Üzülmez, Dumlupınar Mahallesi Kanal Park Projesi’ni d eyerinde inceledi. Projenin son durumu ve yapılacak olan çalışmalar hakkında Genelsekreter Bayram’a bilgi veren Başkan Üzülmez, “Kanal Park Projesi’nin tamamlanan kısmında hemşehrilerimiz burada güzel vakit geçiriyorlar. Aileler burada hem piknik yapıyor hem de yeni dostluklar kuruyor. Çocuklar için oluşturulan oyun parkları ise Kanal Park’a ayrı bir güzellik kattı. Buraya ayrıca iki kafe yapıyoruz. Bu sayede vatandaşlarımız tarafından daha fazla kullanılacaktır” ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter İlhan Bayram ve Başkan Hüseyin Üzülmez, yatırım incelemelerinin son durağında Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasını ziyaret ettiler. Burada da yetkililerden gelinen son nokta hakkında bilgi aldılar. Hizmet binasında konuşan Başkan Üzülmez, “Müteahhit firmamız planlanan zamandan bir yıl önce yeni hizmet binasının inşaatını tamamlayacak. Belediyemiz bünyesinde bulunan birimler buraya toplanacak. Meclis salonu, grup toplantı odaları, mescid, kreş, yemekhane yer alacaktır. Toplamda 13 bin 500 metre kare kullanım alanı ile yeni hizmet binamızda hizmet verilecek. Kartepemiz’in 350 bin nüfus öngörülerek hizmet binası yetecek şekilde yapıldı. Burada Kaymakamlık binamızın hizmete girmesi ile alt ve üst yapıya ihtiyaç duyulmaktadır. Ulaşım noktasında UKOME ve kooperatif yetkilileriyle gereken görüşmelerimizi yaptık. Nüfus Müdürlüğü gibi önemli bir birimin buraya taşınması sonrasında vatandaşlarımızın yaşadığı ulaşım sorunlarına da kısa sürede çözüm üretilecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA