Erdoğan'dan Altay'a tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Altay'a tepki göstererek 'İşte Türkiye'deki ana hıyanet, ana muhalefet bu" dedi.

Erdoğan'dan Altay'a tepki
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konutu. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın TBMM'deki 'Bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok' sözlerine tepki gösteren Erdoğan 'kıllanın, akıllanın! İşte Türkiye'deki ana hıyanet, ana muhalefet bu. Türkiye'deki en büyük sıkıntı bu muhalefet sorunu...' ifadelerini kullandı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından o bölüm;

SAHNEDE CHP'Lİ VEKİLİN SES KAYDINI AÇTI

CHP'nin grup başkanvekili bir şeyler söylemiş... Şöyle bir dinleyelim.. (CHP'li Engin Altay'ın, 'Bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok' sözleri) Adam şirketin söylüyor, secaat arz ederken. Benim milletim bu kadar güzellikler yapılırken onu kötüleyeni alkışlar mı? Bu millet o yüzden sizi iktidar yapmıyor. Akıllanın, akıllanın! İşte Türkiye'deki ana hıyanet, ana muhalefet bu. Türkiye'deki en büyük sıkıntı bu muhalefet sorunu...

CHP HIZLA FAŞİZME KAYIYOR

Ana muhalefetin başındaki zat önümüzdeki seçimde Türkiye'nin iki tercihten birini yapacağını söylüyor. Bunları da demokrasiden yana olanlar ile otoriter rejimden yana olanlar olarak ifade ediyor. Bir insan demokrasiye gerçekten inanıyorsa milletin tercihine saygı duyar. Bu tercih sizin istediğiniz gibi olduğunda adına demokrasi, başka türlü tezahür ettiğinde adına otoriterlik derseniz siz demokratik değil, faşist olursunuz. CHP hızla faşizme kayıyor. Cilası sosyal demokrat olan, ama altını kazıdığınızda en müptezelinden bir faşizm çıkanın diğer söylediklerini ciddiye almak mümkün değil.