Bir Gün Arayla Ölen Baba Oğul Yan Yana Defnedildi

Elazığ’da birer gün ara ile ölen baba oğul, yan yana toprağa verildi.

Bir Gün Arayla Ölen Baba Oğul Yan Yana Defnedildi
Edinilen bilgiye göre, 5 çocuk babası 68 yaşındaki Mustafa İşgüzar, Pazartesi günü Ankara-İzmir karayolunda trafik kazası geçirdi. Tedavi altına alınan İşgüzar, Çarşamba günü hayatını kaybetti. Cenazesi Elazığ’a getirilen İşgüzar, merkeze bağlı Sarıyakup köyü mezarlığına defnedildi.

Babasının öldüğünden haberi olmayan ve Ankara’da özel bir hastanede kolon kanseri tedavisi gören Mürsel İşgüzar (49) ise babasından 24 saat sonra dün akşam hayatını kaybetti. 2 çocuk babası Mürsel İşgüzar’ın cenaze namazı, bugün Hacı Osman Camii’nde kılındı. İşgüzar da, Sarıyakup köyünde babasının yanında toprağa verildi.

Babasından bir gün sonra ölen İşgüzar’ın, ölmeden bir gün önce ‘Yarın Cuma, ölmek için ne güzel bir gün’ dediği öğrenildi.

Pazartesi günü dedesinin trafik kazası geçirdiğini dile getiren Abdulkadir İşgüzar, “Dedemi ilk olarak Ankara Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırdılar. Oradan Gazi Tıp Merkezine sevk ettiler. Durumu ciddi değil demişlerdi. Çarşamba günü kalbi durdu ve aniden vefat etti. Sonra buraya getirdiler. Burada Sarıyakup köyüne defnedildi” dedi.

Babasının da kanser olduğunu ifade eden İşgüzar, “Ankara’da özel bir hastanede yatmaktaydı. Dün akşam kendisi de vefat etti. Birbirlerinden haberleri olmadı. O da Allah’ın hayırlı bir rahmeti oldu. Oğlu babasının acısını görmedi, babası da evlat acısı çekmedi. O da ayrı bir güzellik oldu. Babamı yine aynı şekilde Sarıyakup köyüne, babasının yanına defnedeceğiz. Kendisinde değildi ve artık ölüm döşeğindeydi. Bize günlerden ne diye sormuştu ve biz de Perşembe demiştik. O zaman yarın Cuma ölmek için ne güzel bir gün demişti. İnşallah muradına kavuşmuştur. Hepimizin gideceği yer orası ve sıramızı bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA