Belediyenin Spor Merkezlerine Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor veFitness Merkezleri'ne (ASFİM) vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Antalya'daki genelinde 10 merkeziyle 15 yaşüstü vatandaşları sporla buluşturan ASFİM, Antalyalılardan ilgi gördü.

Atatürk, Döşemealtı, Demre, Elmalı, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Varsak, Kemer veGazipaşa olmak üzere 10 merkezde 6 bin kayıtlı kursiyeriyle, Antalya'nın en büyük spormerkezlerinden olan ASFİM, haftada 2 gün profesyonel eğitmenler ve diyetisyen eşliğinde fitness, ağırlıkmerkezi, step-aerobik, pilates, yoga, zumba ve temel jimnastik branşlarında ücretsiz sporyapma imkanı sunuyor.

ASFİM'de spor yapan Canan Özdemir Karataş, Büyükşehir Belediyesi'nin spor tesislerinden iki dönemdirfaydalandığını ve ASFİM'e verdiği hizmeti çok beğendiğini belirtti.

Belediyesinin sağladığı imkanla spor yapma imkanı bulduklarını anlatan Karataş, "Cihazlar ve donanım yeterli. Sanırım biz keyif aldıkça daha fazlakullanmak, daha fazla yararlanmak istiyoruz. Antalya yaşanacak bir şehir, her türlü imkan var. Daha önce plates, zumba gibi grupdersleri de aldım. Her biri ayrı keyifli. Çok güzel bir tesis kurulmuş." ifadesini kullandı.

ASFİM'lerde, ayrıca spor ve grup derslerinin yanı sıra kilo vermek isteyenler için 6 gün diyetisyenhizmeti de veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezleri'nde görev yapan diyetisyenSelin Namal, Konyaaltı, Varsak, Kepez ve Atatürk olmak üzere ücretsizdiyetisyen desteği sağladıklarını belirtti.

Kaynak: AA