Başkan Üzülmez'den Okul Kermesine Destek

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Pakmaya Muzaffer İncekara İlkokulu’nda düzenlenen kermese katıldı.

Başkan Üzülmez'den Okul Kermesine Destek
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, beraberinde AK Parti İlçe teşkilatı yönetimi ile birlikte Ataşehir Mahallesi’nde bulunan Pakmaya Muzaffer İncekara İlkokulu, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermese katıldılar. Pakmaya Muzaffer İncekara İlkokulu Okul Müdürü Mehmet Yılmaztürk, Okul Aile Birliği Başkanı Ayten Gölnacaklar öncülüğünde öğrenci velileri tarafından ilk defa düzenlenen kermeste pasta, börek ve kurabiye satışı yapıldı. Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez’e çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Kermeste konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Ayten Gölnacaklar, “İlk defa kermes düzenledik. Kermesten elde edilen gelir okulumuzun ihtiyaçları için kullanılacaktır. Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in okulumuzu ziyaret ederek destek vermesi bizlere ayrı bir güç verdi. Kermesimizin geleneksel hale gelmesi noktasında talepler gelmektedir. Bunu da değerlendirip geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Çocukların ilgisi ve sevgisi ile moral depolayan Başkan Üzülmez’de, “Kültürümüzün ve dinimizin temelinde yardımlaşma vardır. Bu tür organizasyonlar hem kazanmayı hem de yardımlaşma, paylaşma kültürümüzü destekler. Devletimiz ve bizler imkanlarımız dahilinde eğitime sürekli destek oluyoruz. Velilerimizin de çorbada bizimde tuzumuz olsun düşüncesiyle çaba harcaması sevindiricidir. ‘Veren el, alan elden üstündür’ demişler. Herkes gücü nispetinde hayırlı işlere ortak olmalı” dedi.

Kaynak: İHA