AİÇÜ Öğrencileri Köy Okullarını Ziyaret Etti

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi BESYO öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Taşlıçay İlçesine bağlı Balçiçek Köyünde bulunan Şehit Er Bülent Afşin İlkokulu ile Aşağı Toklu Köyünde bulunan Aşağı Toklu İlkokullarını ziyaret etti.

AİÇÜ Öğrencileri Köy Okullarını Ziyaret Etti
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 4. sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Filiz Yeşildal gözetiminde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Taşlıçay İlçesine bağlı Balçiçek Köyünde bulunan Şehit Er Bülent Afşin İlkokulu ile Aşağı Toklu Köyünde bulunan Aşağı Toklu İlkokullarını ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi.

BESYO öğrencileri hazırladıkları kırtasiye ve spor malzemeleri ile kıyafetleri ziyaret ettikleri okullardaki ilkokul öğrencilerine hediye etti. Ziyaret ettikleri okullardaki çocuklarla ilgilenen öğrenciler sergiledikleri duyarlı davranışlarıyla takdir topladı. Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, BESYO 4. sınıf öğrencilerinin gerçekleştirdikleri faaliyetten ötürü kutlayarak, örnek davranışları için Öğr. Gör. Filiz Yeşildal ve öğrencilerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA