Soyguncuların Açmak İsterken Lehimledikleri Kasayı Banka Grevlileri Bile Açamadı

Antalya-Manavgat karayolu üzerinde bulunan bir ATM’nin kapısını açarak elektriği kesen soyguncular, oksijen kaynağıyla 2 yerinden deldikleri ana kasayı, eriyen demirlerin yapışması üzerine tamamen açılamaz hale getirdi. Hüsrana uğrayan hırsızlar ATM’den bozuk paraları çalarak kayıplara karıştı.

Soyguncuların Açmak İsterken Lehimledikleri Kasayı Banka Grevlileri Bile Açamadı
Manavgat-Antalya Karayolu üzerinde Side Mahallesi Manavgat Caddesi’nde bulunan bir bankaya ait ATM kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından soyulmak istendi. Gece karanlığından istifade ederek ATM’nin kapısını açan soyguncular, güvenlik kamerası kablosunu kesip, alarm cihazının kartuşunu çıkardıktan sonra kağıt paraların bulunduğu ana kasayı oksijen kaynağıyla 2 ayrı yerinden deldi. Sabah ATM’ye para yüklemek için gelen ve kapıyı güçlükle açabilen görevliler içeride gördükleri manzaranın ardından emniyet güçlerine haber verdi. ATM’nin bulunduğu yere gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi, incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda oksijen kaynağı ile 2 ayrı noktadan delinen ana kasanın açılamadığı ve soyguncuların ATM’nin demir para bölümündeki paraları çalarak ortadan kayboldukları belirlendi.

Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. ATM’den soygun girişiminde bulunan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.
Kaynak: İHA