Serdivan Belediyesi Başkanı SDS İçin İmza Attı

Serdivan Belediyesi ile Bem-Bir Sen arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) için imzalar atıldı. İmza töreninde konuşan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yeni sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Serdivan Belediyesi Başkanı SDS İçin İmza Attı
Bem-Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay beraberindeki heyetle birlikte Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imza töreni için Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile bir araya geldi. Turbay’a Bem-Bir Sen Sakarya Şube Başkanı Ahmet Öksüzali, Şube Başkan Yardımcıları Naci İkiz, Engin Genç, Osman Çevik ve Aydın Yılmaz da eşlik etti. Serdivan Belediyesi ile Bem-Bir Sen arasında imzalanan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin imza töreninin gerçekleştiği görüşmede Başkan Alemdar, yeni sözleşmenin tüm belediye çalışanlarına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bem-Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, personele gösterdiği tutum için Başkan Alemdar’a teşekkür ederek, “Serdivan Belediyemizde çalışan arkadaşlarımızla ilgili sosyal denge sözleşmesinin imza törenini gerçekleştirdik. Belediye çalışanlarına karşı tutumunuzu takdir ediyor, verdiğiniz desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz sözleşmenin de hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise, Serdivan Belediyesi’nin görevlerini özveriyle yerine getiren tüm personeli ile büyük bir aile olduğunu ifade ederek, “Bem-Bir Sen ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ni önceki sözleşmenin devamı niteliğinde imzaladık. Serdivan’a ve Serdivanlı hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için özveri ile çalışan tüm personelimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın haklarının iyileştirilmesi için karşılıklı görüşmeler neticesinde anlaşmaya varıldı. Bugün de imzalar atıldı. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA