Oktay Kaynarca Şanlıurfa'da Sıra Gecesine Katıldı

Şanlıurfa’ya gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Balıklıgöl’ü gezerek, özel bir konakta düzenlenen sıra gecesine katıldı.

Oktay Kaynarca Şanlıurfa'da Sıra Gecesine Katıldı
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Ekonomist-Çiftçi Fatih Bucak’ın misafiri olarak geldiği Şanlıurfa’da Balıklıgöl’ü gezerek balıklara yem attı. Vatandaşların ilgi gösterdiği Kaynarca zaman zaman zor anlar yaşadı. Balıklıgöl gezisi sonrası Ekonomist Fatih Çiftçi, Kaynarca onuruna özel bir konakta düzenlediği sıra gecesine katıldı.

Çiğköftenin yoğrulduğu, Urfa türkülerinin seslendirildiği sıra gecesinde, Oktay Kaynarca da alkış tutarak eşlik etti.

Düzenlenen sıra gecesi sonrası açıklama yapan oyuncu Oktay Kaynarca, Şanlıurfa’nın çok tanınan özel bir şehir olduğunu belirterek, “Valla çok hızlı bir şehir turu yaptık .Uzaktan herkes biliyor Şanlıurfa’yı ama gelip görmeleri lazım. Biraz böyle kapalı bir havada görmemize rağmen güzeldi. Çarşıyı Balıklıgöl’ü gezdik. Harran’a gidemedik ama buralar güzel. Özellikle buranın tarihi dokusu çok muhteşem. Neredeyse bütün Türkiye’nin yarısı Urfalıdır. O yüzden yabancılık çekmedik ve Urfa önemli ve önde bir gelen bir şehirdir. Yumurtalı çiğköfte yedik güzeldi. Balıklıgöl’de dileğimizi tutuk, dua ettik. Bu akşam dostlar ile eski günleri yad edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA