Milli Ekonomi Kanalı Kuruldu

Sancaktar Medya geçtiğimiz günlerde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satışa çıkarılan Bugün TV’yi satın alarak bünyesine kattı. Kanal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millileşme talebine istinaden yeni yılda Milli Ekonomi Kanalı (MEK TV) adı altında yayın hayatına başlayacak.

Milli Ekonomi Kanalı Kuruldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da sıkça dile getirdiği yerli ve milli üretimin en üst seviyede olması gerektiği bugünlerde Milli Ekonomi Kanalı kuruldu. Sancaktar Medya’nın geçtiğimiz günlerde TMSF tarafından satılan Bugün TV’yi alıp MEK TV olarak adını duyurduğu Milli Ekonomi Kanalı, ülke ekonomisinin olumlu yönde geliştiğini ekranlarda gösterecek.

“Yerli üretime önem verilmeli”

Türkiye ekonomisinin güçlü olması için yerli üretiminin önemsenmesi gerektiğini söyleyen Sancaktar Medya Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karaman, medya olarak Türk ekonomisine ilgi gösterdiklerini ifade etti.

Karaman, “Bu ülkenin kurtuluşu için Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin elebet yaşaması için ekonomimizin güçlü olması lazım. Ekonomimizin güçlü olması için yerli üretim mutlaka önemsenmesi lazım. Bu ülke yerli üretmeli, yerli üretime önem verilmeli. Yerli ürünlerle beraber sanayi hamlesini gerçekleştirmeliyiz. Sancaktar Medya olarak bu konuya özellikle ilgi gösteriyoruz. Bu ülkenin daha güçlü olması için yerli ekonominin kalkınması için sanayimizin gelişmesi için Türkiye Cumhuriyetinin mühtedin konumuna gelmesi için yerli ekonomiyi ön plana alacak ve yerli ekonomiyle ilgili söylemleri, eylemleri organize edecek. Türkiye’yi gerçekten Türk ekonomisinden dünyaya duyuracak” dedi.



Yeni yılda yayına başlayacak

İstanbul merkezli MEK TV’nin yeni yılda yayın hayatına başlayacağını ifade eden Mustafa Karaman, ”Ekonomik verileri gerçekçi bir şekilde analiz edebilecek bir kanalın bu ülkede kurulması lazım. Sancaktar Medya olarak FETÖ’nün Bugün TV’sini Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndan satın aldık. Bugün TV’nin ismini değiştirdik Milli Ekonomi Kanalı olarak yayın hayatına 2018 yılının başında başlayacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA