Kula'nın Sevilen Ambulans Şoförü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Manisa’nın Kula ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden 25 yıllık ambulans şoförü Hamdi Kösem (48), son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Kula'nın Sevilen Ambulans Şoförü Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kula Devlet Hastanesinde 25 yıldır ambulans şoförü olarak görev yapan Hamdi Kösem kalp damar rahatsızlığı nedeniyle geçen hafta İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Burada yapılan tetkiklerin ardından ameliyata alınan Kösem, ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesinde bir hafta boyunca yaşam savaşı verdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen dün hayatını kaybeden Kösem için bugün yıllardır görev yaptığı hastanenin bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Kula Kaymakamı Osman Güven, Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Vahit Demir, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

Törende konuşan Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Vahit Demir, çok özel ve çok değerli bir insanı kaybettiklerini belirterek, "Acımız çok büyük, kelimelerle ifade edemiyorum. 25 yıldır Kula ilçemizde görev yapan Hamdi Kösem hayatta yaptığı her şeyin sonucunu bilerek hareket ederdi. İnsanlara karşı güler yüzlülüğünü hiç esirgemedi. Geride 3 çocuk ve acılı bir eş bıraktı" dedi.

Mesai arkadaşı hastane Müdürü Ali Akarsu ise, Hamdi Kösem’in 25 yıldır görevi yürüttüğünü ve bu aşamada çok sıcak ilişkiler kurduklarını ifade ederek, "Hepimizle temasları çok iyiydi. Kurumun çok iyi gitmesi için elinden geleni yapardı ama ekonomik gelir durumu zayıf olan biri için ricada bulunduğumuzda hem kurumu koruyarak hem o yurttaşımıza nasıl destek oluruz demek için çaba sarf ederdi" diye konuştu.

Hastane bahçesinde gerçekleştirilen törenin ardından Hamdi Kösem, öğle namazının ardından Şah Süleyman Camisi’nde kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında ilçe mezarlığına defnedildi.
Kaynak: İHA