Keçiören'de 2017 Böyle Geçti

Ankara’nın kültür başkenti olma iddiasını sürdüren Keçiören Belediyesinin düzenlediği kültürel etkinlikler, "2017 Yılı Böyle Geçti" afiş sergisiyle vatandaşla buluştu.

Keçiören'de 2017 Böyle Geçti
2017 yılı içerisinde düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleriyle yaklaşık 1 milyon kişiye ulaşan Keçiören Belediyesi, düzenlediği sergiler, yarışmalar, konserler, festivaller, açılışlar, sempozyumlar, paneller, tiyatro oyunları, seminerlerin yer aldığı duyuru afişlerinden oluşan bir sergi açtı. 60 afişin yer aldığı sergi, 19-25 Aralık arası FTZ AVM’de, 26 Aralık-2 Ocak arası Antares AVM’de, 3-10 Ocak arası Forum AVM’de vatandaşlarla buluşacak. Ayrıca sergi 10-17 Ocak arası Yunus Emre Kültür Merkezi, 18-31 Ocak tarihleri arasında da Keçiören Belediyesinde vatandaşlara açık olacak.

Keçiören’deki kültürel etkinliklerin çeşitliliğine dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiörenli’nin sanata ve kültüre olan ilgisi bizleri memnun ediyor. Sadece Keçiören’e değil Ankara’ya hitap eden etkinliklerimizle hem değerlerimizi yaşatıyor, hem eğlence ile bilgiyi bir araya getiriyoruz. Keçiören 2018’de de kültürel etkinliklerde tüm vatandaşlarımızın buluşma adresi olacak" dedi.

Kaynak: İHA