Kayseri Ve Sivas'ta Kültür Sanat

Kayseri'de 'Haydi Evine Koş', Sivas'ta 'Leyla ile Mecnun' adlı tiyatro oyunları sahnelenecek.

Kayseri ve Sivas'ta kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda, şefliğini Mehmet Tiryaki'nin yaptığı Türk Halk Müziği konseri, 23 Aralık Cumartesi saat 19.30'da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Şehir Tiyatrosu'nda 24 Aralık Pazar günü ise "Haydi Evine Koş" adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Oyunda John isimli karakterin kazaya karışması ve hayatındaki sırları saklaması konusu ele alınıyor. Oyunun yönetmenliğini Melih Cevdet Avşaroğlu yapıyor.

- Sivas

Sivas Devlet Tiyatrosu, "Leyla ile Mecnun" adlı oyunu sahnelemeye devam edecek.

Merih Atak’ın kaleme aldığı “Leyla ile Mecnun” adlı oyun, Volkan Gündüz’ün rejisi ile tiyatro seyircisinin karşısına çıkacak.

Asırlık bir aşk hikayesini seyirciye yansıtacak oyunda Serkan Yanar, Neyra Kayaböcü, Onur Kayabaşı, Ufuk Bostancı, Selçuk Veysel Zurnazanlı, Göksu Girişken, Ayça Aksu, Burak Fındıkçı, İnanç Keteci, İsmail Tütüncü, Nihal Kuruçay, Başak Salarvan, Zuhal Toptaş, Meryem Özdemir ve Ezgi Koç rol alıyor.

Seyredenleri müzik, dans ve ışık düzeniyle hikayenin içine çekecek eserin müzikleri Kemal Gününç ve Sibel Algan imzasını taşıyor. Oyunun dans düzeni Mürüvvet Küçükçoban’a, ışık düzeni ise Şükrü Kırımoğlu’na ait.

Oyun, bugün ve yarın saat 19.30'da, 23 Aralık Cumartesi saat 14.00 ve 19.30'da sahnelenecek.

Kaynak: AA