'Kahramanlar Kumpanyası' Germencikli Çocuklarla Buluşacak

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sanat etkinlikleri kapsamında 23 Aralık Cumartesi günü “Kahramanlar Kumpanyası” isimli çocuk tiyatrosu Belediye konferans salonunda izleyicisi ile buluşacak.

'Kahramanlar Kumpanyası' Germencikli Çocuklarla Buluşacak
Yazarlığını Nazif Uslu’nun, Yönetmenliğini ise Tuncer Candan’ın yaptığı Asem Sanat tiyatrosu tarafından gösterime sunulan “Kahramanlar Kumpanyası” isimli oyun Germencik Belediyesi Konferans salonunda çocuklarla buluşacak. Saat13:00’de başlayacak oyun için bilet satışı olmayacağını belirten Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü, İhtiyaç fazlası oyuncak ve okunmuş kitap karşılığında tiyatro oyununa bilet temin edilebileceğini duyurdu. Kitap ve oyuncaklardan daha fazla kişinin yararlanması amacıyla hazırlanan kampanya ile kitap ve oyuncaklar tiyatro biletleri ile değiştirilecek. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın gerçekleşecek tiyatro oyunu için “Belediye olarak halkımıza vereceğimiz her hizmet bizim için önemlidir. Bu hizmetlerden biri de sosyal ve kültürel etkinliklerdir. Sanat, sanatı fiilen yapanlar hem de izleyenler için yaşama bağlayan etkinliklerdir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; “Sanat güzelliğin ifadesidir” Belediye olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlerin sürekliliğini sağlamak istiyoruz. Bu nedenle de sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız. Bu güzel çocuk oyunu ile de geleceğin mimarlarına sanatı sevdirmek için bir etkinlik hazırladık. Minik hemşehrilerim kendileri için hazırlanan oyunu ücretsiz izleyebilecek ancak oyun için tiyatro biletini okunmuş bir kitap veya ihtiyaç fazlası bir oyuncak karşılığında temin edebilecek. Kitap ve oyuncaklardan daha fazla kişinin yararlanmasını sağlamak amacıyla böyle bir organizasyon yaptık. Cumartesi günü gerçekleşecek bu tiyatro oyununa anne babası ile birlikte bütün sanatsever kardeşlerimizi bekliyoruz” dedi.

“Kahramanlar Kumpanyası” isimli oyun için biletleri Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü, Türk Kültür Evi, Germencik Belediyesi Ortaklar Zabıta Amirliğinden temin edilebilecek.
Kaynak: İHA