Genç Fenerbahçelilerden Harranlı Öğrencilere Destek

Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler Derneği, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Dernek üyeleri, başlattıkları "Minik Eller Üşümesin" yardım kampanyası kapsamında Harran ilçesinde bulunan Kaymaklı İlkookulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Kampanya kapsamında temin edilen 32 kolilik yardım malzemelerini öğrencilere hediye eden dernek üyeleri, sohbet ettikleri öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dernek Başkanı Cenap Dolaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek olarak farklı kentlerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere sosyal sorumluluk kapsamında ulaştıklarını söyledi.

Bu kapsamda Harran ilçesinde öğrencilerle bir araya geldiklerini vurgulayan Dolaş, şöyle konuştu:

"Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler olarak belirlediğimiz ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimize bir nebze de olsa fayda sağlamak amacıyla böyle bir kampanya düzenledik. Özellikle Harran ilçesinin kırsal kesimindeki ilçeye uzak olan okulları seçtik. Bu ve bunun gibi yardım faaliyetlerimizi ihtiyaç durumuna göre gerek kişilere gerek kurumlara yapmaya devam edeceğiz. Burada Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler olarak bir akım başlatıyoruz. Belki çok büyük çaplı bir yardım kampanyası olmayabilir. Fakat bizler için küçük bir yardım gibi gözüken bu kampanya, ihtiyaç sahipleri için büyük anlamlar ifade edebilir."

Kaymaklı İlkokulu öğretmenlerinden Esra Kahraman da desteklerinden dolayı dernek üyelerine teşekkür etti.

Okuldaki dağıtım törenine, Dolaş'ın yanı sıra derneğin onursal başkanı İlyas Dolaş ile üyeler Kürşat Keskin ve Yusuf Tutku da katıldı.

Kaynak: AA