Emniyet Mensuplarına Ücretsiz Sağlık Hizmeti

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu üyeleri Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik’i makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Emniyet Mensuplarına Ücretsiz Sağlık Hizmeti
Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, başkan yardımcısı Mehmet Çelebi, Başhekim Dr. Cemil Bayarslan ve İşletme Müdürü Hakan Sağlam Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik’e ziyaretinde bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, ziyarette yaptığı konuşmada “Emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız. Bize ne görev düşerse seve seve yaparız” derken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi de emniyet mensuplarına verilen ücretsiz sağlık hizmetinin bir yıl daha uzatıldığını kaydetti.

Çelebi “İmperial Hastanesi olarak polisimizin ve devletimizin yanında tek vücut olarak onları her noktada destekliyor ve sahipleniyoruz. Hastane yönetimi olarak bir yıldır emniyet mensuplarına vermiş olduğumuz ücretsiz sağlık hizmetimizi bir yıl daha uzatma kararı aldık. Polis, eş ve çocukları hastanemize devlet katılım payının dışında tahlil, ayaktan poliklinik hizmetlerinde ekstra bir fark ödemeyeceklerdir” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Çevik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Özel İmperial Hastanesi yönetim kuruluna ziyaret ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Kaynak: İHA