Durakta Yolcu Gibi Bekleyen Polisler Zanlıları Suçüstü Yakaladı

Konya'da otobüs duraklarında 6 kişinin cep telefonunun çalınmasıyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, yolcu gibi bekledikleri durakta hırsızlık yapmaya çalışan 2 şüpheliyi suçüstü yakaladı Üzerlerinde çalıntı 3 telefon ele geçirilen zanlılar, tutuklandı.

Konya'da cep telefonu çalmaya çalıştıkları otobüs durağında yolcu gibi bekleyen polis ekiplerince suçüstü yakalanan 2 zanlı, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 4 gün içinde, merkez Selçuklu ilçesindeki Kültür Park'ta bulunan otobüs duraklarında bekleyen 6 yolcunun cep telefonu, "tırnakçılık" yöntemiyle çalındı.

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Polisler, şüphelilerin yakalanması için hırsızlık olaylarının yaşandığı duraklarda uzun süre yolcu gibi bekledi.

Ekipler, görev yaptıkları bir durakta, otobüse binmek için sıra bekleyen kişinin cep telefonunu çalmaya çalışan Celaleddin İ. (32) ve Yusuf Can İ'yi (19) suçüstü yakaladı.

Şüphelilerle birlikte çalıntı 3 cep telefonu daha ele geçirildi. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen iki zanlı, tutuklandı.
Kaynak: AA