Başkan Atilla Açıklaması 'Şehrin Her Noktasına Hizmet Götürüyoruz'

Hani ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Şehrin her noktasına hizmet götürüyoruz" dedi.

Başkan Atilla Açıklaması 'Şehrin Her Noktasına Hizmet Götürüyoruz'
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi Toplantı Salonu’nda Hani ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları anlattı. Toplantıda mahallelerin sorunları ve çözümleri konuşuldu. Kırsal ile kent merkezi ayırmadan Diyarbakır’ın her mahallesinde, halkın sorunlarını gidermek adına çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Atilla, mahalle muhtarlarının görüş ve fikirlerine önem verdiklerini belirtti.



“Şehrimizin her bir ferdi bizler için çok değerlidir”

Yapılan toplantılarla mahallelerin eksiklerini tespit ettiklerini ve buna göre projelerini şekillendirdiklerini kaydeden Başkan Atilla, "Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı muhtarlarımıza anlatıp, onların fikirlerine de başvuruyoruz. Muhtarların sorun ve sıkıntılarına hızlı bir şekilde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Halkımıza layık olduğu hizmetleri sunmak için özenle çalışıyoruz. Şehir içinde belediyenin hizmetleri nasılsa kırsal da aynı şekilde olmalıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak buna dikkat ediyoruz. Ayrım yapmadan şehrin her noktasına hizmet götürüyoruz. Şehrimizin her bir ferdi bizler için çok değerlidir. Halka hizmet Hakka hizmettir" dedi.

Kaynak: İHA