Başkan Albayrak Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesinde bulunan Cengiz Topel İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Albayrak Öğrenciler İle Bir Araya Geldi
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın da yer aldığı okul ziyaretinde, minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Albayrak, eğitim hayatının başında olan öğrencilerin durumu hakkında sorumlu öğretmenlerinden bilgi aldı.

Okul Müdürü Vuslat Çetin’le de görüşen Başkan Albayrak, kendisinden okul hakkında bilgi alarak ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

“Eğitime destek vermeye devam edeceğiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, "Bugünün minikleri, yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak imkanlar dahilinde elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. 30 Büyükşehir Belediyesi arasında eğitime en büyük bütçeyi ayıran belediye, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’dir. Bizler, bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA